Translate

Tuesday 27 August 2013

Miami Beach

Oppholdet i Florida ble avsluttet med noen herlig avslappende dager på Miami beach. Her var det bading og strandliv som sto på programmet, og guttene var veldig fornøyd med det.



Vi hadde booket oss inn på et hotell som het Fontaine Bleau. Det viste seg å være et ganske berømt sted med blant annet et veldig populært dansested/bar i kjelleren. Hotellet var enormt, men veldig fint, og med mange basseng. Her fikk Adrian sansen for å ta vannsklie og kunne tilbringe timesvis med å dra ned der.



Stranda i Miami var virkelig fin! Vi tok oss en liten gå/joggetur en ettermiddag da det begynte å bli litt kjøligere i lufta. Øverst på stranda var det et parti som ble brukt som bilvei for kjøretøy som fraktet ting til og fra stranda. Denne delen var hardere enn resten av stranda og super til å løpe/gå på.
Etter at vi hadde sjekket ut av hotellet siste dagene hadde vi et par timer til overs og valgte å dra til Jungle Island. Det som satte mest inntrykk var en enorm skilpadde som hadde satt seg fast i et gjerde (evt. blitt satt fast der) som man kunne klappe på. Ellers hadde de mange forskjellige dyr der, blant annet en Liger, som viste seg å være en blanding av en løve og en tiger, og ellers mye fugler, deriblant den eneste tamme kasuaren i verden. Denne fuglen var vanlig i Australia, og er kjent for å være den farligste fuglen i verden.


Neste innlegg kommer fra New York, hvor vi er kommet inn i den nye leligheten vår!

1 comment:

  1. Spennanes å lese :) dåkker får oppleve så masse artig! Artigare e jo at ungan kommer t å huske detta :)

    ReplyDelete