Translate

Tuesday 4 March 2014

Tur til Karibien!

Vi tok med bestemor og bestefar på vinterferie til den karibiske øya St. Thomas. St.Thomas er en del av de Amerikanske Jomfruøyene som ligger ca 4 timers flytur fra New York.






Vi bodde i Sugar Bay en liten kjøretur fra "hovedstaden" Charlotte Amalie. Øya var tidligere under dansk styre (samtidig som Norge faktisk! ) noe stedsnavn og gatenavn bærer tydelig preg av. Charlotte Amalie var en tidligere dansk dronning.





Vi tok et par dagsturer over til naboøya St. John hvor det var et veldig koselig sentrum, Cruz Bay, og veldig mange fine strender.





Her er vi på Honeymoon Beach. Stranda hadde ikke direkte adkomst fra bilvei og var derfor litt roligere enn mange av de andre strendene.



Adrian syns også det var stas å få padle i kajak langs med stranda.




Tøffeste gutta på stranda:)








Moro med crash-båter på hotellet!

Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

  1. Åh så koselig det så ut!
    Æ savna dåkker masse. Godt å se at dåkker har det fint :)

    Klæm

    ReplyDelete
  2. Godt å se at dere får kost dere med litt med sol og varme, og ikke bare "ekstrem-vinter" (Amerikansk målestokk). Vi var i Karibien på bryllupsreise, og har begynt å drømme litt om å reise tilbake igjen dit med barna (Thomas har jo blitt oppkalt etter den øya vettu, he, he ;-) Men vi får se om Australia lokker først. Fortsatt noen år til vi orker å ta med barna på "kosetur" til Australia kjenner jeg. De koser seg like mye på ferie litt nærmere foreløpig...gøy å følge med på dere i hvert fall!

    ReplyDelete