Translate

Tuesday 10 September 2013

New York, New York!

Da har vi fått gjort to av de tingene som stod øverst på to-do listen vår for New York. Vi har sett Frihetsgudinnen og vi har vært i Central park zoo og hilst på Madagaskarpingvinene!


Frihetsgudinnen er nylig åpnet etter å ha vært stengt for reparasjon siden orkanen Sandy i fjor høst så vi tok ikke turen helt bort til den. Det var det VELDIG mange andre som gjorde, så vi venter med det til en dag det er litt mindre kø. Vi tok isteden båten over til Staten Island. Båten kjører forbi Frihetsgudinnen, så vi fikk tatt en titt. Adrian synes det var litt vel langt unna så vi har lovt å dra tilbake på et ordentlig besøk.




Søte og rare gutter! Søte og rare! (Fra Madagaskarpingvinene)


2. Stopp var å besøke Madakaskarpingvinene. Vi var forberedt på at de kanskje ikke var like oppfinnsomme som de på tv, men guttene satt lenge og så på dem, og de var ganske så underholdende. (Vanskelig å få et ordentlig bilde).




Vi avslutta dagen med en tur opp på The Top of The Rock, taket på Rockefeller center, for å få utsikt utover New York. Det mest populære er å dra opp i Empire State building for å se på N-Y (bygningen midt i bildet), men da mister man jo utsikten til nettopp Empire state building, og det gjør jo hele bildet:)

- Posted using BlogPress from my iPad
Location:New York

1 comment: