Translate

Wednesday 18 September 2013

Washington DC

For et par-tre uker siden dro vi på en liten impulstur til Washington DC. Det var en by som absolutt var verdt å få med seg:)
Den første dagen gikk vi på to av de mange museumene i byen, Air and space og Natural history museum.






På Air and space museum kunne man se utstillinger av omtrent alt som kan og har kunnet fly opp gjennom tiden. Guttene syns det var utrolig gøy å se på alle flyene, rakettene, romskipene mm.
På Natural history museum var det naturlig nok dinosaurene som var mest populære. Ganske imponerende disse store dyrene!

Den andre dagen gikk vi rundt i byen for å se på noen av de mange monumentene som er her, men aller først måtte vi å se på det hvite hus:) vi vet ikke om presidenten var hjemme eller ikke, men vi så ikke så mye til ham. Guttene kunne konstatere at huset var både hvitt og fint, og syntes ikke vi trengte å se så mye mer på det, det var en mye bedre ide å kjøpe en is! Washington DC er en pen by med mange fontener, monumenter og parkområder. Vi gikk forbi en god del av dem blant annet Washington monument og Lincoln memorial.






På turen hjem tok vi en stopp i Philadelphia (hvor landets grunnlov ble skrevet), der gikk vi en tur i byen og spiste en lite minneverdig lunsj før vi tok resten av turen hjem.



- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment: